Om os

TJ Boligadministration er et ejendomsadministrationsselskab, der varetager administrationsopgaver for ejendomsselskaber, herunder udlejningsejendomme til både privat og erhverv, ejerforeninger samt andelsboligforeninger.

Vi arbejder ud fra en filosofi om, at alle administrationsbehov er forskellige. Derfor er det i sidste ende også din situation og dine behov, der afgør omfanget og indholdet af administrationsløsningen. På den måde imødekommer vi bedst dine behov, således vores samarbejde bliver så effektivt og værdifuldt som overhovedet muligt.

Vi engagerer os i din ejendom og står altid klar til at drøfte de udfordringer og problematikker, som du måtte opleve. Kun på den måde kan vi give dig personlig og kvalitetsorienteret rådgivning, der optimerer ejendomsadministrationen af din ejendom.


Succesrig ejendomsadministration

Føler du, at du bruger for mange ressourcer på ejendomsadministration, så er det måske tid til at finde et ejendomsadministrationsselskab, der kan påtage sig den daglige drift af din ejendom. I dag kræver det dog noget at drive succesrig ejendomsadministration.

I vores øjne kræver det bl.a. administrations – og koordineringsevner på et højt fagligt og professionelt plan. Ligeledes er det vigtigt, at ejendomsadministratoren holder sig ajour med de seneste lovkrav og regler inden for administration af ejendoms – og udlejningsselskaber, ejerforeninger og andelsboligforeninger.

Dét er TJ Boligadministration!

Vælger du at indgå et samarbejde med os, kan du være sikker på, at opgaverne varetages af dygtige hænder, der arbejder ud fra vores grundværdier – faglighed, erfaring, dialog og kvalitet.