fbpx

Ejendomsadministrator i Aalborg og Nørresundby

Vi er ejendomsadministrator for flere ejendomme i Nordjylland

Full-service aftaler:

– Regnskab
– Budget planlægning
– Indkaldelse til generalforsamling
– Vand- og varmeregnskaber
– Forsikring
– Varsling af boligafgift, fællesudgifter m.m.
– Ejendomsservice
– Måtteservice
– Vedligeholdelse af grønne arealer
– Rengøring af trapper
– Vinduespudsning
– Rengøring ved fraflytning
– Tilsyn af boliger ved fraflytning
– Og meget mere

Ejendomsadministrator Aalborg

Som erfaren ejendomsadministrator for en række ejendomsselskaber, andelsboligforeninger, ejerforeninger samt udlejningsejendomme i Aalborg og omegn, håndterer vi alle administrative – og regnskabsmæssige opgaver i forbindelse med ejendommen. Det er, hvad enten der er tale om private boliger eller erhvervsmæssig ejendom.

Har du blot brug for en ejendomsadministrator til at varetage bestemte opgaver så som opkrævning af husleje og fællesudgifter, så kan vi også sagtens klare det. Vi går dog også gerne ind og varetager en fuld administration. Bliv klogere på TJ Boligadministrations ydelser her på hjemmesiden.

Effektiv ejendomsadministration

Vores erfaring og faglige niveau som ejendomsadministrator medfører tryghed for dig som kunde, da vi kan give dig effektiv og kyndig håndtering af din ejendom. Du kan samtidig vide dig sikker på, at al gældende lovgivning inden for ejendomsadministration overholdes.

Da vi varetager forskellige administrationsopgaver alt efter, om der f.eks. er tale om en andelsboligforening eller ejerforening, så finder du mere information om ejendomsadministration af din ejendom her på siden. Herunder kan du bl.a. læse mere om, hvad det indebærer at have os som ejendomsadministrator af et ejendomsselskab.

Ejendomsadministrator for ejendomsselskab

Er du den heldige ejer af et ejendomsselskab, der lejer boliger og/-eller erhvervslokaler ud, så kan du roligt vælge TJ Boligadministration. Vi vil være din sparringspartner og ejendomsadministrator, såfremt du ikke selv ønsker at stå for det.

Når du ejer et ejendomsselskab, er der flere både juridiske – og administrative poster, der følger med. Vi har fuld forståelse for, at det kan virke uoverskueligt at stå med netop den omfattende opgave på egen hånd. Med TJ Boligadministration i ryggen, kan du derfor roligt koncentrere dig om andre gøremål. Vi står for alt omhandlende koordinering og administration af dit ejendomsselskab og varetager den daglige drift af din ejendom i tæt samarbejde og dialog med dig.

 

Anders Christensen, bestyrelsesmedlem i ejerforening i Aalborg

TJ Boligadministration har administreret vores ejerforening gennem et stykke tid. Vi er fuldt ud tilfredse med deres måde at håndtere ejerforeningens daglige drift og økonomi på. TJ Boligadministration er en kyndig og loyal ejendomsadministrator, som vi trygt overlader ejerforeningen til.

5,0  ★★★★★

Det siger vores kunder

 

Anders Christensen, bestyrelsesmedlem i ejerforening i Aalborg

TJ Boligadministration har administreret vores ejerforening gennem et stykke tid. Vi er fuldt ud tilfredse med deres måde at håndtere ejerforeningens daglige drift og økonomi på. TJ Boligadministration er en kyndig og loyal ejendomsadministrator, som vi trygt overlader ejerforeningen til.

5,0  ★★★★★

Susanne Møller Nielsen, ejendomsselskab med privat udlejning

Vi havde brug for en erfaren og faglig stærk samarbejdspartner, som kunne varetage bestemte administrationsopgaver så som udarbejdelse af lejekontrakter, huslejeopkrævning og opkrævning af fællesudgifter. Vores valg faldt på TJ Boligadministration – og det er et valg, vi aldrig har fortrudt.

5,0  ★★★★★

Kristian Bo Andersen, ejer af erhvervsejendomme i Aalborg

Da jeg ejer flere erhvervsejendomme i Aalborg og omegn, havde jeg brug for et professionelt ejendomsadministrationsselskab til dagligt at administrere ejendommene og etablere dialogen til de virksomheder, der lejer sig ind. De formår at administrere mine erhvervsejendomme og skabe et solidt overblik for mig i sidste ende.

5,0  ★★★★★

Samarbejdspartnere

 

Professionel Boligadministration i Aalborg: +45 92 15 95 15

Få et uforpligtende tilbud på din ejendom