fbpx

Ejendomsadministration i Aalborg og Nørresundby til Erhverv og Privat

Vi arbejder med Ejendomsadministration i hele Nordjylland

Full-service aftaler:

– Regnskab
– Budget planlægning
– Indkaldelse til generalforsamling
– Vand- og varmeregnskaber
– Forsikring
– Varsling af boligafgift, fællesudgifter m.m.
– Ejendomsservice
– Måtteservice
– Vedligeholdelse af grønne arealer
– Rengøring af trapper
– Vinduespudsning
– Rengøring ved fraflytning
– Tilsyn af boliger ved fraflytning
– Og meget mere

Ejendomsadministration Aalborg

Som udgangspunkt har vi administrationsløsninger, der tager afsæt i relevante administrative opgaver. I vores øjne skaber det et hurtigt og stabilt overblik over, hvad vi kan tilbyde dig som kunde.

Men da vi varetager alle former for ejendomsadministration, kan vi uden problem også klare mere specifikke løsninger, såfremt det er dit ønske og behov. Det er vigtigt for os altid at tage udgangspunkt i dine ønsker for, hvordan samarbejdet skal foregå. Det betyder også, at vi kan tilegne os de forretningsgange, processer og løsninger, som giver mest mening i vores samarbejde med dig og i forbindelse med ejendomsadministration af din ejendom.

Ejendomsadministration 

Ejendomsadministration er en stor opgave, som i vores øjne kræver administrations – og koordineringsevner på et fagligt og professionelt plan. Det gælder både, hvis du har en udlejningsejendom, et ejendomsselskab, er andelshaver eller bestyrelsesmedlem i en ejerforening.

Ejendomsadministration indebærer f.eks., at du har lysten og evnerne til at lede ejendomsforeningen, varetage praktiske – og administrative opgaver samt træffe vigtige og afgørende beslutninger på vegne af bestyrelse, beboere og ejendommen.

Ønsker du hellere at bruge dine kræfter på andre gøremål, så overtager TJ Boligadministration gerne ejendomsadministrationen og tager hånd om foreningens daglige drift og økonomi. Herunder regnskab, budgetter og paragraffer. Derudover håndterer vi bl.a. også gerne en eventuel ejerforening samt planlægger og leder ejerforeningens generalforsamlinger.

Professionel ejendomsadministration 

Når det handler om ejendomsadministration med alt, hvad det indebærer, så er vi din professionelle og engagerede sparringspartner. Dét sikrer et solidt og ærligt samarbejde. Vi har en erfaren og kvalitetsbevidst tilgang til ejendomsadministration, uanset om det omhandler private og/-eller erhvervsbaserede ejendoms – og udlejningsselskaber, ejerforeninger eller andelsboligforeninger.

 

Anders Christensen, bestyrelsesmedlem i ejerforening i Aalborg

TJ Boligadministration har administreret vores ejerforening gennem et stykke tid. Vi er fuldt ud tilfredse med deres måde at håndtere ejerforeningens daglige drift og økonomi på. TJ Boligadministration er en kyndig og loyal ejendomsadministrator, som vi trygt overlader ejerforeningen til.

5,0  ★★★★★

Det siger vores kunder

 

Anders Christensen, bestyrelsesmedlem i ejerforening i Aalborg

TJ Boligadministration har administreret vores ejerforening gennem et stykke tid. Vi er fuldt ud tilfredse med deres måde at håndtere ejerforeningens daglige drift og økonomi på. TJ Boligadministration er en kyndig og loyal ejendomsadministrator, som vi trygt overlader ejerforeningen til.

5,0  ★★★★★

Susanne Møller Nielsen, ejendomsselskab med privat udlejning

Vi havde brug for en erfaren og faglig stærk samarbejdspartner, som kunne varetage bestemte administrationsopgaver så som udarbejdelse af lejekontrakter, huslejeopkrævning og opkrævning af fællesudgifter. Vores valg faldt på TJ Boligadministration – og det er et valg, vi aldrig har fortrudt.

5,0  ★★★★★

Kristian Bo Andersen, ejer af erhvervsejendomme i Aalborg

Da jeg ejer flere erhvervsejendomme i Aalborg og omegn, havde jeg brug for et professionelt ejendomsadministrationsselskab til dagligt at administrere ejendommene og etablere dialogen til de virksomheder, der lejer sig ind. De formår at administrere mine erhvervsejendomme og skabe et solidt overblik for mig i sidste ende.

5,0  ★★★★★

Samarbejdspartnere

 

Professionel Boligadministration i Aalborg: +45 92 15 95 15

Få et uforpligtende tilbud på din ejendom