Nuværende projekter

TJ Boligadministration udlejer lejlighederne i det nyopførte byggeri DOK ØST på Østre Havnepark.

GÅ TIL > DOK ØST – Website

EKSKLUSIVE LEJEBOLIGER MED HØJT TIL LOFTET, I ATTRAKTIVT MILJØ PÅ DEN NYE HAVNEFRONT

DOK-Øst ligger lige ud til Østre Havnebassin, hvor det vrimler med liv og en skøn, urban stemning. Her kan du vælge mellem 86 lejligheder, hvor kvaliteten har fået et ekstra nøk, og intet er overladt til tilfældighederne.

Det hele ligger i detaljen, og i de velindrettede lejligheder er der gjort ekstra meget ud af alle de små ting, der gør hverdagen lettere og mere komfortabel. Her er ekstra højt til loftet, og opholdsrummene har forbedret akustik med særlige lydlofter. Rumhøjden er desuden udnyttet med overskabe, så du får masser af opbevaringsplads, og her er ekstra mange el- og tv-stik, så du kan indrette din lejlighed, som det passer dig. Der er desuden håndklædetørrer på badeværelset, ekstra stor køkkenvask og gulvvarme i alle rum.

Du kan også glæde dig over at lave mad i et eksklusivt køkken fra Svane Køkkenet og nyde lejlighedens fulde hvidevarepakke med induktionskogeplade, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens.

Og det bedste af det hele? Alle lejligheder har et fantastisk lysindfald fra facadens mange vinduer og egen altan eller terrasse med en spændende og varieret udsigt. Nyd den blå udsigt over vandet, den grønne udsigt over den nye Havnepark og den røde udsigt over byen og bygningerne, der spejler sig i havnebassinet.

Fra altanerne mod vest, nord og øst er der blivende panoramaudsigt over Limfjorden, mens de sydvendte lejligheder har udsigt over byen og glæde af solen fra morgen til aften.

Lejlighederne er 2- og 3-værelses på 53-78 m². Boligerne er ideelle for alle aldersgrupper lige fra studerende til seniorer, singler eller par samt mindre børnefamilier, der drømmer om at bo tæt på både vandet og byens puls.

Kontakt allerede idag TJ Boligadministration for en fremvisning. Tlf. 92 15 95 15 eller info@tjbolig.dk