fbpx

Administration af udlejningsejendomme i Aalborg og Nørresundby

Vi arbejder med administration af udlejningsejendomme i hele Nordjylland

Full-service aftaler:

– Regnskab
– Budget planlægning
– Indkaldelse til generalforsamling
– Vand- og varmeregnskaber
– Forsikring
– Varsling af boligafgift, fællesudgifter m.m.
– Ejendomsservice
– Måtteservice
– Vedligeholdelse af grønne arealer
– Rengøring af trapper
– Vinduespudsning
– Rengøring ved fraflytning
– Tilsyn af boliger ved fraflytning
– Og meget mere

Administration af udlejningsejendomme

Ejer du én eller flere ejendomme, som er tiltænkt udlejning, og ønsker du samtidig et samarbejde med en ekstern ejendomsadministrator – så kan du trygt vælge TJ Boligadministration. Vi administrerer blandt andet både private – og erhvervsbaserede udlejningsejendomme.

En ekstern ejendomsadministrator er ideelt, hvis du f.eks. føler, at du bruger for meget tid på kontoret på opgaver, der virker uoverskuelige og som ikke har din store interesse. Heldigvis kan TJ Boligadministration tage over på den daglige drift af ejendommen, så du kan få mere tid til f.eks. udviklingsprojekter i ejendommen.

Ejendomsadministrator af udlejningsejendomme

Du har sikkert allerede opdaget, at lejeloven indeholder mange komplekse regler, som kan være en tidsrøver og lænke dig til skrivebordet. Det kan virke udgiftstungt at opretholde din egen administration og ordne administrative opgaver så som udarbejdelse af lejekontrakter, opkrævning af leje og depositum, udarbejdelse af forbrugsregnskaber på vand og varme, kontakt til vicevært, revisor, offentlige myndigheder og meget mere.

Heldigvis er det administrative opgaver, der er blandt vores kerneydelser og det arbejde, som vi dagligt varetager og finder glæde ved for en lang række ejendomsselskaber, andelsboligforeninger, ejerforening og udlejningsejendomme.

Skræddersyet ejendomsadministration

Vi går højt op i at levere netop den administrationshjælp, som skaber højest værdi for dig med udgangspunkt i din situation. Hverken mere eller mindre. Derfor tilpasser vi os også de arbejdsgange, processer og administrationsløsninger, som giver mest mening for dig.

Ofte veksler vi mellem udvalgte administrationsopgaver eller fuld administration for vores kunder. Ejendomsadministration af udlejningsejendomme kan typisk indebære varsling af leje og depositumreguleringer, håndtering af opsigelser og fraflytninger, al kommunikation og dialog med lejere, opkrævning af husleje og fællesudgifter eller andre enkeltstående opgaver med mere.

 

Anders Christensen, bestyrelsesmedlem i ejerforening i Aalborg

TJ Boligadministration har administreret vores ejerforening gennem et stykke tid. Vi er fuldt ud tilfredse med deres måde at håndtere ejerforeningens daglige drift og økonomi på. TJ Boligadministration er en kyndig og loyal ejendomsadministrator, som vi trygt overlader ejerforeningen til.

5,0  ★★★★★

Det siger vores kunder

 

Anders Christensen, bestyrelsesmedlem i ejerforening i Aalborg

TJ Boligadministration har administreret vores ejerforening gennem et stykke tid. Vi er fuldt ud tilfredse med deres måde at håndtere ejerforeningens daglige drift og økonomi på. TJ Boligadministration er en kyndig og loyal ejendomsadministrator, som vi trygt overlader ejerforeningen til.

5,0  ★★★★★

Susanne Møller Nielsen, ejendomsselskab med privat udlejning

Vi havde brug for en erfaren og faglig stærk samarbejdspartner, som kunne varetage bestemte administrationsopgaver så som udarbejdelse af lejekontrakter, huslejeopkrævning og opkrævning af fællesudgifter. Vores valg faldt på TJ Boligadministration – og det er et valg, vi aldrig har fortrudt.

5,0  ★★★★★

Kristian Bo Andersen, ejer af erhvervsejendomme i Aalborg

Da jeg ejer flere erhvervsejendomme i Aalborg og omegn, havde jeg brug for et professionelt ejendomsadministrationsselskab til dagligt at administrere ejendommene og etablere dialogen til de virksomheder, der lejer sig ind. De formår at administrere mine erhvervsejendomme og skabe et solidt overblik for mig i sidste ende.

5,0  ★★★★★

Samarbejdspartnere

 

Professionel Boligadministration i Aalborg: +45 92 15 95 15

Få et uforpligtende tilbud på din ejendom