fbpx

Administration af erhvervsejendomme i Aalborg og Nørresundby

Vi arbejder med administration af erhvervsejendomme i hele Nordjylland

Full-service aftaler:

– Regnskab
– Budget planlægning
– Indkaldelse til generalforsamling
– Vand- og varmeregnskaber
– Forsikring
– Varsling af boligafgift, fællesudgifter m.m.
– Ejendomsservice
– Måtteservice
– Vedligeholdelse af grønne arealer
– Rengøring af trapper
– Vinduespudsning
– Rengøring ved fraflytning
– Tilsyn af boliger ved fraflytning
– Og meget mere

Administration af erhvervsejendomme

Administration af erhvervsejendomme er tidskrævende – især hvis du ejer flere end én erhvervsejendom. Er dine erhvervsejendomme spredt over flere byer, kan det samtidig være udfordrende at holde sig ajour og skabe et stabilt overblik.

Vi ved, at både daglige overvejelser, arbejdsopgaver og diverse forpligtelser kan hobe sig op, og derfor tilbyder vi at stå for administrationen af dine erhvervsejendomme. På den måde kan du koncentrere dig om andre relevante gøremål, samtidig med at du er i tæt samarbejde og dialog med os.

Vi har stor erfaring som administrator af erhvervsejendomme. Vi ved derfor også, at du f.eks. vil opleve mere omfattende administrationsarbejde end som lejer, og at de administrerende opgaver spænder vidt. Der kan bl.a. være tale om udarbejdelse af lejekontrakter, håndtering af lejeopkrævning, håndtering af opsigelser og fraflytninger, ajourført bogholderi, opkrævning af forbrugs – og fællesregnskaber med mere.

Administrationsbehov for erhvervsejendomme

Uanset omfanget af administrerende opgaver, så har vi tradition for at levere nøjagtig den hjælp, der skaber mest værdi i din situation. Vores erfaring siger os nemlig, at alle administrationsbehov er individuelle – det er derfor også vores opgave at sikre et match, der afføder et effektivt og værdiskabende samarbejde for alle parter.

Succesfuld ejendomsadministration

Har du f.eks. brug for et administrationsselskab, der håndterer alt praktisk i forhold til erhvervsejendommens rammer samt al kommunikation med de virksomheder, der har lejet sig ind? Det kan også være, at erhvervsejendommen er en taktisk investering, hvor du søger sparring i succesrig planlægning og koordinering af udviklingsprojekter?

Uanset om det netop gør sig gældende eller om der er tale om et helt tredje eller fjerde behov, så engagerer vi os i dine erhvervsejendomme med et personligt samarbejde som omdrejningspunkt for optimal og succesfuld ejendomsadministration.

 

Anders Christensen, bestyrelsesmedlem i ejerforening i Aalborg

TJ Boligadministration har administreret vores ejerforening gennem et stykke tid. Vi er fuldt ud tilfredse med deres måde at håndtere ejerforeningens daglige drift og økonomi på. TJ Boligadministration er en kyndig og loyal ejendomsadministrator, som vi trygt overlader ejerforeningen til.

5,0  ★★★★★

Det siger vores kunder

 

Anders Christensen, bestyrelsesmedlem i ejerforening i Aalborg

TJ Boligadministration har administreret vores ejerforening gennem et stykke tid. Vi er fuldt ud tilfredse med deres måde at håndtere ejerforeningens daglige drift og økonomi på. TJ Boligadministration er en kyndig og loyal ejendomsadministrator, som vi trygt overlader ejerforeningen til.

5,0  ★★★★★

Susanne Møller Nielsen, ejendomsselskab med privat udlejning

Vi havde brug for en erfaren og faglig stærk samarbejdspartner, som kunne varetage bestemte administrationsopgaver så som udarbejdelse af lejekontrakter, huslejeopkrævning og opkrævning af fællesudgifter. Vores valg faldt på TJ Boligadministration – og det er et valg, vi aldrig har fortrudt.

5,0  ★★★★★

Kristian Bo Andersen, ejer af erhvervsejendomme i Aalborg

Da jeg ejer flere erhvervsejendomme i Aalborg og omegn, havde jeg brug for et professionelt ejendomsadministrationsselskab til dagligt at administrere ejendommene og etablere dialogen til de virksomheder, der lejer sig ind. De formår at administrere mine erhvervsejendomme og skabe et solidt overblik for mig i sidste ende.

5,0  ★★★★★

Samarbejdspartnere

 

Professionel Boligadministration i Aalborg: +45 92 15 95 15

Få et uforpligtende tilbud på din ejendom