fbpx

Administration af ejerforeninger i Aalborg og Nørresundby

Vi arbejder med administration af ejerforeninger i hele Nordjylland

Full-service aftaler:

– Regnskab
– Budget planlægning
– Indkaldelse til generalforsamling
– Vand- og varmeregnskaber
– Forsikring
– Varsling af boligafgift, fællesudgifter m.m.
– Ejendomsservice
– Måtteservice
– Vedligeholdelse af grønne arealer
– Rengøring af trapper
– Vinduespudsning
– Rengøring ved fraflytning
– Tilsyn af boliger ved fraflytning
– Og meget mere

Administration af ejerforeninger

Der er mange ting at holde styr på i en ejerforening. Som bestyrelsesformand skal du f.eks. dagligt træffe beslutninger på vegne af både ejerforening, beboere og ejendommens fremtid. Det kan måske virke som en overvældende og til tider uoverskuelig opgave, men med TJ Boligadministration som ejendomsadministrator, kommer der helt styr på den daglige drift og alle andre praktiske gøremål i ejerforeningen.

Som ejendomsadministrator af en ejerforening, kan opgaverne f.eks. være at koordinere og afvikle ejerforeningens generalforsamlinger, hvor alle beslutninger omhandlende ejendommens fremtid foretages. Det kan være opkrævning af fællesudgifter og rykning for manglende betaling herfor. Det kan også være koordinering af viceværtsopgaver samt vedligeholdelsesprojekter. Opgaverne er mange, og dette er blot et udpluk af de opgaver, vi håndterer som ejendomsadministrator af ejerforeningen.

Ejendomsadministrator af ejerforening

Først og fremmest går vi ind og skaber et overblik over ejerforeningens funktioner og gøremål. På den måde kan vi nemmere vurdere, hvad der giver mest mening i forhold til din situation og ejerforeningens fremtid. I vores øjne giver det et optimalt udgangspunkt for langt bedre at kunne koordinere og administrere ejerforeningen på den måde, som du ønsker det.

I en ejerforening kan der f.eks. opstå tvivlsspørgsmål og udfordringer i forhold til ændring af fordelingstal, økonomisk støtte til udskiftning af vinduer og tag, udlejning af egen lejlighed, forbrugs – og fællesregnskaber samt meget mere.

Ekstern ejendomsadministrator

Af selvsamme årsag anbefaler vi alle vores kunder, at de vælger en ekstern sparringspartner og ejendomsadministrator til netop at koordinere og varetage de daglige driftsopgaver. På den måde slipper du for at tage stilling til potentielle udfordringer på egen hånd.

TJ Boligadministration garanterer en professionel håndtering af ejerforeningens daglige drift og økonomi. Vi sikrer, at netop økonomien hænger fornuftigt sammen med drift af ejerforeningen, således du roligt blot kan være en del af bestyrelsen.

 

Anders Christensen, bestyrelsesmedlem i ejerforening i Aalborg

TJ Boligadministration har administreret vores ejerforening gennem et stykke tid. Vi er fuldt ud tilfredse med deres måde at håndtere ejerforeningens daglige drift og økonomi på. TJ Boligadministration er en kyndig og loyal ejendomsadministrator, som vi trygt overlader ejerforeningen til.

5,0  ★★★★★

Det siger vores kunder

 

Anders Christensen, bestyrelsesmedlem i ejerforening i Aalborg

TJ Boligadministration har administreret vores ejerforening gennem et stykke tid. Vi er fuldt ud tilfredse med deres måde at håndtere ejerforeningens daglige drift og økonomi på. TJ Boligadministration er en kyndig og loyal ejendomsadministrator, som vi trygt overlader ejerforeningen til.

5,0  ★★★★★

Susanne Møller Nielsen, ejendomsselskab med privat udlejning

Vi havde brug for en erfaren og faglig stærk samarbejdspartner, som kunne varetage bestemte administrationsopgaver så som udarbejdelse af lejekontrakter, huslejeopkrævning og opkrævning af fællesudgifter. Vores valg faldt på TJ Boligadministration – og det er et valg, vi aldrig har fortrudt.

5,0  ★★★★★

Kristian Bo Andersen, ejer af erhvervsejendomme i Aalborg

Da jeg ejer flere erhvervsejendomme i Aalborg og omegn, havde jeg brug for et professionelt ejendomsadministrationsselskab til dagligt at administrere ejendommene og etablere dialogen til de virksomheder, der lejer sig ind. De formår at administrere mine erhvervsejendomme og skabe et solidt overblik for mig i sidste ende.

5,0  ★★★★★

Samarbejdspartnere

 

Professionel Boligadministration i Aalborg: +45 92 15 95 15

Få et uforpligtende tilbud på din ejendom