fbpx

Administration af andelsboligforeninger i Aalborg og Nørresundby

Vi arbejder med administration af andelsboligforeninger i hele Nordjylland

Full-service aftaler:

– Regnskab
– Budget planlægning
– Indkaldelse til generalforsamling
– Vand- og varmeregnskaber
– Forsikring
– Varsling af boligafgift, fællesudgifter m.m.
– Ejendomsservice
– Måtteservice
– Vedligeholdelse af grønne arealer
– Rengøring af trapper
– Vinduespudsning
– Rengøring ved fraflytning
– Tilsyn af boliger ved fraflytning
– Og meget mere

Administration af andelsboligforeninger

TJ Boligadministration har erfaring og ekspertise inden for ejendomsadministration af andelsboligforeninger, hvorfor du også kan vælge os til den type administrationsopgave. Administration af en andelsboligforening kan afføde flere tvivlsspørgsmål og udfordringer, da der ofte foretages lovændringer og vedtages nye regler, som kan være svære at følge med i.

Det kan f.eks. omhandle, hvorvidt andelsboligforeningen har mulighed for optagelse af nye lån eller omlægning af eksisterende lån. Det kan også være, at du er i tvivl om, hvorvidt andelsboligforeningen har de rigtige forsikringer som følge af foreningens muligheder og behov. Uanset hvilke spørgsmål eller udfordringer du står over for, så vil vi gerne være den administrerende samarbejdspartner i andelsboligforeningen.

Administrator af andelsboligforening 

I en andelsboligforening er det som oftest sådan, at foreningens økonomiske omstændigheder har betydning for alle involverede medlemmer. Det sætter derfor store krav til, hvordan andelsboligforeningen administreres og hvilke beslutninger, der tages på foreningens vegne.

Med TJ Boligadministration som administrator, er den daglige drift og økonomiske styring i kyndige hænder. Du vil få en faglig og erfaren ejendomsadministrator, der vil have kendskab til både foreningen og foreningens økonomi. Vi sætter en ære i at levere en skræddersyet og engageret service med et kvalitetsstempel, der skaber tryghed for alle involverede parter. 

Erfaren ejendomsadministrator

Så ønsker du professionel sparring til at træffe vigtige beslutninger på vegne af andelsboligforeningen og hjælp til at administrere den daglige drift, så er Tj Boligadministration den rette samarbejdspartner for dig. Vi har flere års erfaring inden for ejendomsadministration, der kombineres med vores parathed til at skræddersy administrationsløsninger med udgangspunkt i din ejendom samt dine ønsker og behov.

 

Anders Christensen, bestyrelsesmedlem i ejerforening i Aalborg

TJ Boligadministration har administreret vores ejerforening gennem et stykke tid. Vi er fuldt ud tilfredse med deres måde at håndtere ejerforeningens daglige drift og økonomi på. TJ Boligadministration er en kyndig og loyal ejendomsadministrator, som vi trygt overlader ejerforeningen til.

5,0  ★★★★★

Det siger vores kunder

 

Anders Christensen, bestyrelsesmedlem i ejerforening i Aalborg

TJ Boligadministration har administreret vores ejerforening gennem et stykke tid. Vi er fuldt ud tilfredse med deres måde at håndtere ejerforeningens daglige drift og økonomi på. TJ Boligadministration er en kyndig og loyal ejendomsadministrator, som vi trygt overlader ejerforeningen til.

5,0  ★★★★★

Susanne Møller Nielsen, ejendomsselskab med privat udlejning

Vi havde brug for en erfaren og faglig stærk samarbejdspartner, som kunne varetage bestemte administrationsopgaver så som udarbejdelse af lejekontrakter, huslejeopkrævning og opkrævning af fællesudgifter. Vores valg faldt på TJ Boligadministration – og det er et valg, vi aldrig har fortrudt.

5,0  ★★★★★

Kristian Bo Andersen, ejer af erhvervsejendomme i Aalborg

Da jeg ejer flere erhvervsejendomme i Aalborg og omegn, havde jeg brug for et professionelt ejendomsadministrationsselskab til dagligt at administrere ejendommene og etablere dialogen til de virksomheder, der lejer sig ind. De formår at administrere mine erhvervsejendomme og skabe et solidt overblik for mig i sidste ende.

5,0  ★★★★★

Samarbejdspartnere

 

Professionel Boligadministration i Aalborg: +45 92 15 95 15

Få et uforpligtende tilbud på din ejendom